Verzending & Retouren

Verzending:

Bij Amatoo streven we ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Zodra je je favoriete hemden hebt geselecteerd en je bestelling hebt geplaatst, gaan wij aan de slag om ervoor te zorgen dat ze veilig en snel worden verzonden. We werken samen met betrouwbare verzendpartners om een snelle en probleemloze levering te garanderen.

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een bevestigingsmail met een trackingnummer, zodat je je pakket kunt volgen tijdens het verzendproces. We streven ernaar om je bestelling binnen [aantal werkdagen] bij je af te leveren, afhankelijk van je locatie. Houd er rekening mee dat er mogelijk enige vertraging kan optreden tijdens drukke periodes of vanwege onvoorziene omstandigheden, maar we doen er altijd alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen.

Retourneren:

Bij Amatoo streven we naar jouw volledige tevredenheid met onze hemden. Mocht je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, bieden we een soepel retourbeleid.

Als je een item wilt retourneren, neem dan binnen [aantal dagen] na ontvangst van je bestelling contact op met onze klantenservice. Zij zullen je graag begeleiden bij het retourproces en alle benodigde informatie verstrekken. Houd er rekening mee dat geretourneerde items in ongebruikte en onbeschadigde staat moeten zijn, met alle originele labels en verpakkingen intact.

Zodra we het geretourneerde item hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot de verwerking van de terugbetaling. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de terugbetaling op je rekening wordt bijgeschreven, afhankelijk van de betaalmethode en het beleid van je bank.

Let op: gepersonaliseerde items kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van een fabricagefout.

We streven ernaar om het retourproces zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken, zodat je met vertrouwen bij Amatoo kunt winkelen, wetende dat je te allen tijde op onze ondersteuning kunt rekenen.