MANUSELA

Manusela is een uniek natuurgebied op het eiland Seram (Maluku Tengah). Het Manusela National Park ligt in het centrale deel van het eiland Seram. Het park is 189.000 hectare groot. ...

01/

"Nature's Sanctuary"

Manusela is een uniek natuurgebied op het eiland Seram. Het park omvat diverse ecosystemen, van kustbossen tot bergregenwouden, en is de thuisbasis van zeldzame vogels, endemische zoogdieren en unieke plantensoorten. Dit gebied is een toevluchtsoord voor de prachtige en unieke biodiversiteit van de Molukken.

02/

"Biodiversity and Endemism"

Manusela herbergt een ongeëvenaarde verscheidenheid aan endemische vogels, zoogdieren en planten. Met 15 endemische vogelsoorten en het grootste aantal endemische zoogdieren van de regio, is het park een schatkamer van inheemse biodiversiteit die nergens anders te vinden is.

03/

"Conservation Challenges"

Het behoud van Manusela's natuurpracht wordt bedreigd door ontbossing en illegale handel in wilde dieren. Ondanks deze uitdagingen blijft het park vastberaden vechten om de unieke flora en fauna te beschermen. Amatoo's 'Manusela' design is een eerbetoon aan deze natuurlijke schat en herinnert ons aan de delicate balans tussen mens en natuur.